2022 prosinec – Christmas Cup Karate Vysoké Mýto 2022

Oddíl Moderního Sportovního Karate Sokol Vysoké Mýto a oddíl Bojové Sporty Vysoké Mýto uspořádal o posledním prodlouženém předvánočním víkendu (15. až 17. prosince) tradiční Vánoční župní přebor karate Východočeské župy Pippichovi a Christmas Cup karate Vysoké Mýto 2022.
Přebor organizačně připravil předseda vysokomýtských oddílů, patron turnaje Martin Čipera – III. Dan. Akce proběhla v sokolovně T.J. SOKOL Vysoké Mýto. Přeborů se aktivně zúčastnilo více jak 100 karatistů z oddílu MSK Sokol Pardubice, MSK Polička, MSK Sokol I Praha Smíchov, MSK Šumperk, MSK Zábřeh na Moravě, MSK Krmelín, MSK Znojmo a samozřejmě z pořádajících oddílů karate Vysoké Mýto (MSK) a Bojové Sporty Vysoké Mýto.
Vysokomýtští MSK karatisté prokázali svoji sílu a po započtení všech forem a bojů obsadili první místo se ziskem 91 bodů. Na druhé pozici se umístili karatisté oddílu MSK Polička a třetí místo obsadili bojovníci z oddílu MSK Sokol I Praha Smíchov. Pěkné čtvrté místo vybojovali karatisté oddílu Bojové Sporty Vysoké Mýto.

Celý článek:

2022.12 Christmas Cup karate Vysoké Mýto 2022 – článek vysokomýtských oddílů

2022.12 Christmas Cup Karate Vysoké Mýto - oddíl VMy 2022.12 Christmas Cup Karate Vysoké Mýto - společné foto semináře

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *